Årsmöte den 25 februari 2021

Kära Linné-Vänner,

Vi i styrelsen vill tacka er för det gångna året. Det blev ju ett mycket märkligt år, då vi var tvungna att ställa in alla aktiviteter på grund av det otäcka corona-viruset. Trots det har ni troget fortsatt att stödja oss och många nya medlemmar har tillkommit.

På grund av pandemin kommer vi inte att kunna genomföra årsmötet på traditionellt vis utan det kommer att äga rum per capsulam torsdagen den 25 februari. I början av februari kommer ni att få alla handlingar och medlemskortet för 2021. Något program för våren  har vi ännu inte vågat planera utan avvaktar hur saker och ting utvecklas.

Vi hoppas innerligt att nästa år blir bättre.  Vi drömmer nog alla just nu om en härlig vår. Men vi får stötta varandra och tänka positivt.  Vi kan redan nu berätta att som en liten kompensation för alla inställda aktiviteter planerar styrelsen en liten fest när väl pandemin är över.

Ta nu väl hand om er, håll avstånd och följ alla restriktioner,  så att vi kan träffas igen nästa år. Och i år kan ni väl julpynta lite extra för att hålla humöret uppe. 

Om ni har några frågor eller bara vill prata en stund är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss i styrelsen. Om ni vill besöka Botan kan ni alltid kolla först på:   https://botan.uu.se/besok-oss/oppettider-priser/oppettider-under-covid19-pandemin/

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt Linnéår!

Styrelsen

Linnés vänner

Jul i botan